Sigma Perfect Semi 您所在的位置:网站首页 sigma schakelverf semi Sigma Perfect Semi

Sigma Perfect Semi

2023-03-14 21:55| 来源: 网络整理| 查看: 265

Belangrijkste kenmerken Geen baanvorming Perfect egaal eindresultaat Inzetbaar als grond- en afwerklaag Lange open tijd Aanzet- en baanvrij verwerkbaar Vergeelt niet Ideaal toepasbaar op glasweefsel en glasvlies Sigma Perfect Semi-Matt

Sigma Perfect Semi-Matt is een hoogkwalitatieve, perfect egale en aanzetvrij verwerkbare muur- en plafondverf, op basis van 100% acrylaathars. Dankzij de Smooth Layer Technology heeft het product een mooie egale verwerking. 

Toepasbaar op minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters.

Ga je liever voor de matte variant? Kies van voor de Sigma Perfect Matt.

Waarmee gebruik ik de Sigma Perfect Semi-Matt?

Om de Sigma Perfect Semi-Matt aan te brengen is een goede roller vereist. Voor oppervlakken met een gladde ondergrond kan gekozen worden voor de ProGold Verfrol Ultra Finish, heb je een gestructureerde ondergrond? Kies dan voor de ProGold Verflor Proflor. 

Een goedkoper alternatief is onze eigen merk muurverf roller. Kies de Muurverfroller Gladde Ondergronden voor gladde ondergronden en de Muurverfroller Gestructureerde Ondergronden voor de gestructureerde ondergronden. 

Welke grondverf heb ik nodig?

De muurverf is inzetbaar als grond- en afwerklaag. Kies je er voor om de ondergrond toch te gronden van te voren? Maak dan gebruik van de Sigmafix Universal. 



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有